Oszlár, Petőfi út 11.

+36 49/ 540-489

ÜDVÖZÖLJÜK

OSZLÁR

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

utroja0képe aPixabay -en

Polgármesteri Köszöntő

Tisztelettel köszöntöm az olvasót Oszlár község hivatalos honlapján és ajánlom figyelmébe ezen keresztül is településünket!

Nagy öröm számunkra, hogy a technika fejlõdése lehetõvé teszi, hogy kis községünk ismertté válhasson széles e világon. Azoknak a látogatóknak szeretnénk pontos és érdekes információkkal szolgálni, akiknek valamilyen okból felkeltette érdeklõdését ez a Borsod-Abaúj-Zemplén megye dél-keleti részén, a csodálatos természeti környezetû Holt-Tisza partján fekvõ, dinamikusan fejlõdõ kis település.

Oszlár a tiszaújvárosi kistérséghez tartozó település, mely 1990 óta a szomszédos Tiszapalkonyával közösen - rövid megszakítással - Körjegyzõség keretében látja el a közigazgatási feladatokat. Az utóbbi 16 évben látványos fejlõdés tapasztalható, mely köszönhetõ a 1998-tól 2002-ig terjedõ idõszakban befolyt jelentõsebb iparûzési adóbevételnek, valamint az utóbbi három évben benyújtott sikeres pályázatoknak.

Remélem, hogy oldalainkat böngészve úgy érzik, hogy hasznos információkkal lettek gazdagabbak és annak reményében kívánok kellemes idõtöltést, hogy egyszer személyesen is ellátogatnak községünkbe.

Tóth Zoltán
polgármester